مدارس و سمنها در خدمت محیط زیست
توسعهی پایدار و دوستدار محیط زیست چیست؟ ما شهروندان چه نقشی در توسعهی پایدار داریم؟ چطور دانشآموزان را به عنوان تغییرسازانِ آینده در فرآیندهای ترویجگری-زیستمحیطی درگیر کنیم؟ در این مسیر چه کمکی از سازمانهای جامعهی مدنی بر میآید؟ نقش معلمان چیست؟ چطور میتوان صدا و نظر دانشآموزان را در نظر گرفت و آنها را در طراحی و اجرای یک پروژهای معنادارِ زیستمحیطی درگیر کرد؟ قدمهای عملی برای طراحی و پیادهسازی یک پروژهی زیستمحیطی با مشارکت دانشآموزان چیست؟
ثبتناماین کارگاه دربارهی چیست؟
این کارگاه در سه جلسهی سه ساعته، برای آموزشگران، فعالان و ترویجگران محیطزیست و همهی افرادی طراحی شده است که به فعالیتها و پروژههای ترویجگری مرتبط با محیط زیست و درگیر کردن نوجوانان در این پروژهها علاقه دارند. قرار است دراین جلسات دربارهی پرسشهای بالا گفتوگو و همفکری کنیم.
کارگاه «مدارس و سمنها در خدمت محیط زیست» با مشارکت CENN (شبکهی سمنهای محیط زیستی منطقهی قفقاز) طراحی شده و توسط تسهیلگران این مؤسسه به زبان انگلیسی و با ترجمهی همزمان برگزار میشود. در طول دوره تسهیلگران افروز از طریق ایمیل با شما در ارتباط خواهند بود.
برنامهی هفتگی
جلسهی اول: پایداری و توسعهی پایدار
جلسهی دوم: مشارکت دانشآموزان و نوجوانان در طرحهای ترویجی-زیستمحیطی
جلسهی سوم: تحقق تغییر اجتماعی؛ چطور برای یک پروژهی ترویجی-زیستمحیطی برنامهریزی کنیم؟
نحوهی برگزاری کارگاه
در جلسات اول و دوم تسهیلگران مفاهیم اصلی را ارائه میکنند و فرصتهایی برای گفتوگوی جمعی و بارش فکری در نظر گرفته شده است. نیمهی اول جلسهی سوم به نحوهی برنامهریزی برای یک پروژهی ترویجی-زیستمحیطی اختصاص دارد و در نیمهی دوم شرکتکنندگان روی طراحی یک برنامهی عملیاتی برای یک پروژهی زیستمحیطی کار میکنند.
تسهیلگران کارگاه به همهی برنامههای عملیاتی دریافتی بازخورد میدهند. این بازخوردها به فارسی ترجمه و حداکثر تا پایان ۱۵ دی برای شرکتکنندگان ارسال میشود.